De røde fører blå politik

AddThis Social Bookmark Button

Det er ikke noget vi behøver at være i tvivl om mere: nuværende røde regering bestående af Radikale Venstre, Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten, fører blå politik.
Det er de Radikale (af mange kaldt de RadiGale), der trækker læsset og styrer slagets gang. Helle ser op til Vestager hos Radigale og SF med Holger K og andre hopper efter for at få lov at være med imens Enhedslisten spræller og kun får plaster på hvert 5. sår de får fra de andre regeringspartier.

Det er også kommet frem, at Radigale får mange penge i støtte fra storkapitalen - mindst en bank og Mærsk koncernen. Intet under at de fører blå politik. Det eneste sande venstreparti tilbage er Enhedslisten, men de står udenfor indflydelse så snart de store lovændringer bliver gennemførte, fordi lovreformerne er så blå, at regeringen ikke behøver Enhedslistens hjælp.
Lars Lykke må være meget glad. Tingene fungerer efter hans hoved, og når han kommer til magten kan han køre det danske velfærdssystem ned i papirskurven og indføre amerikanske tilstande med fuld skrue - alt det der måtte være tilbage at gennemføre efter at Radigale Venstre har gjort sit.


Home · Disclaimer · Contact
Copyright © 2010 Chery.dk & Martin Reinert · Manila.PH · Cebu.PH · Davao.PH · JOB.PH · ISP.PH · MrWebGuide.com · KoldingWeb.dk · Combiteam.dk