Wikileaks godt for demokratiet

AddThis Social Bookmark Button

WikiLeaks er godt for demokratiet, fordi ledere af nationer og store multinationale concerner ikke kan gå bagved folkemængdernes rygge med skumle handlinger, motiver og bagtanker, uden at risikere at alt bliver offentliggjort.

Jeg kan godt se, at nogle ting skal en stat holde hemmeligt, men det har desværre vist sig flere gange, at regeringer i forskellige lande samt ledere af store multinationale virksomheder nogle gange giver et motiv for handling samtidigt med, at det rigtige motiv er noget helt andet.

Der er desværre en tendens til at flere landes regeringer i det såkaldte frie vesten har lyst til at indføre censur. Det er en meget kedelig og ikke mindst uhyggelig tendens.

Er du imod censur og medlem af Facebook, kan jeg varmt anbefale at du tilmelder dig den officielle WikiLeaks fan side. Søg bare efter WikiLeaks og vælg den side med flest tilhængere, klik på den og se efter teksten: official page. Derefter er det kun at klikke Ka Li knappen.

Det er blevet tid til at stå op imod regeringer, der lyver for dem, der har valgt dem til magten. Derfor støtter jeg WikiLeaks og vil opfordre dig til at vise din solidaritet!


Home · Disclaimer · Contact
Copyright © 2010 Chery.dk & Martin Reinert · Manila.PH · Cebu.PH · Davao.PH · JOB.PH · ISP.PH · MrWebGuide.com · KoldingWeb.dk · Combiteam.dk